Små lån – mikrolån, minilån og kviklån – en verden af muligheder

Ofte har man kun brug for en lille smule hjælp for at få råd, måske endda kun en par hundrede kroner, og det er svært at overbevise banken til at til at bruge energi på den slags. I øvrigt vil oprettelsesgebyret ofte overstige det egentlige låne beløb, hvilket jo ikke forbedrer situationen. Men så er det jo godt at der findes muligheder for små lån som kviklån, minilån, kviklån og hvad de eller kaldes.

Det er slet ikke unormalt at man kan låne helt ned til 500 kroner til afbetaling over en måned eller lignende. Ofte skal der ikke andet til end en SMS før end at lånet går i orden, og det er således både lettere og hurtigere end at skulle slås med banken.

Mange vil argumentere at disse små lån er alt for dyre og at man ikke bør benytte sig af dem, men det er ikke nødvendigvis tilfældet. Lad os for eksempel tage eksemplet med en almindelig bank, hvor oprettelsesgebyret let kan være på 500 kroner. Hvis du kun ønsker at låne 500 kroner er dette altså en tilbagebetaling på 200% og det er ikke engang inklusive renter.

Til sammen ligning kan opretteses gebyret på et lille lån måske løbe op i 100 kroner, hvilket vil svare til en tilbage betaling på 120%, igen uden renter, men så høje renter er der altså ingen som kører med.

Således er det naturligvis at man skal tale med sin bank hvis man skal låne penge til nyt hus, bil eller lignende, men så længe at man taler om små lån, er kviklån, mikrolån, minilån og hvad det ellers hedder, at foretrække.