Minilån – Små, hurtige lån via SMS

De fleste mennesker kan nok nikke genkendende til situationer, hvor man står og mangler et mindre beløb til et og andet. Det sker naturligvis altid sidst på måneden, og her er det smart at kunne tage et minilån. Disse lån, som, som navnet antyder, er små lån, der ikke er større end et par tusinde kroner, og beløbets relativt lille størrelse gør, at det går langt hurtigere at få svar tilbage på sin ansøgning.

Når man ansøger om at blive godkendt til at få et af disse minilån, foregår det som regel via mobiltelefonen. Man sender en SMS til sin valgte låneudbyder, som inden for kort tid svarer tilbage. Det er både billigt og praktisk, da man har pengene til disposition på sin bankkonto allerede efter en enkelt bankdag. Minilån er praktiske for dig, der mangler et mindre beløb, og pengene ikke slår til sidst på måneden.

Som sagt kan man låne op til et par tusinde kroner,  men også langt lavere beløb. Minilån skal modsat de større lån betales tilbage til udbyderen inden for ret kort tid, men de er praktiske, hvis man står og mangler de sidste penge til noget, man bare ikke kan undvære, og så har man nemt råd til at betale pengene tilbage, når man igen får løn, den følgende måned.