Mobillån

Skal du bruge et mindre beløb her og nu, så kan et mobillån måske være noget for dig? Vælger du et mobillån har du nemlig pengene inde på din konto allerede efter en enkelt bankdag, da besvarelsestiden er lynhurtig. Almindeligvis får du svar inden for fem til ti minutter om dit mobillån er gået igennem – hvis du kontakter dem inden for åbningstiden.

Det er ganske enkelt og nemt at ansøge om at få et mobillån. Faktisk er det eneste, det kræver, adgang til en mobiltelefon der kan sende SMS. Du indtaster ganske enkelt det beløb, typisk fra et par hundrede op til et par tusinde kroner, samt dine personlige oplysninger, og så får du svar inden for kort tid, om hvorvidt, du er godkendt til lånet.

Bortset fra, at du ikke må være registreret i RKI eller Debitorregistret og skal være fyldt 21 år, er der som regel ikke nogen krav for at man kan få et mobillån, lige som du heller ikke skal stille nogen garanti for at blive godkendt til at få sådan et lån. Det skyldes naturligvis at et mobillån er relativt små beløb, som må kunne forventes at blive betalt rimelig hurtigt tilbage.

De fleste mennesker har jo altid en mobiltelefon til rådighed, og hvem kender ikke følelsen af at mangle blot tusinde kroner til lidt ekstra luft i økonomien, når det er sidst på måneden? Her er det hurtigt lige at sende en sms og ansøge om et mobillån.