Skal du låne Penge – det har aldrig været nemmere!

Lånemulighederne har aldrig været flere end nu. Pengeinstitutterne står i kø for at låne penge til de sultne forbrugere og det har aldrig været nemmere.  Få klik med musen og vupti, så er lånet hjemme og pengene på kontoen i løbet af få dage.

Men det er samtidig også en jungle derude, så det gælder om at træde varsomt og være opmærksom når man skal låne penge.  De fleste banker og pengeinstitutter har rent mel i posen, men der findes desværre også brodne kar i branchen. Så skal du låne penge så gælder det om at gøre hjemmearbejdet ordentligt.

Gode råd når du skal låne penge?

Når du skal låne penge er en af de væsentligste parametre at se på de årlige omkostninger i procent (ÅOP).  ÅOP tager højde for samtlige omkostninger og fortæller dig hvad det koster at låne 100 kroner.  Det giver derfor et godt billede af, hvad et lån koster, i modsætning til rentesatsen, som kun fortæller om renten.

Ligeledes er det vigtigt at huske på, at du frit vælge hvem du ønsker at indgå en aftale med.  Har din egen bank eksempelvis et samarbejde med et bestemt realkreditinstitut, så er det ikke ensbetydende med at du skal låne penge der.  Tilbyder en anden bank eller realkreditinstitut eksempelvis nogle bedre vilkår, så kan du sagtens vælge at låne penge der i stedet.