SMS kviklån

At tage et mindre lån på maks. et par tusinde kroner via sin mobil. Lyder det for godt til at være sandt? Så har du måske ikke hørt om sms kviklån. I dag er det nemlig muligt at tage et mindre lån, helt ned til 500 kroner blot ved at sende en sms, og det gør flere og flere mennesker brug af.

Fordele ved SMS kviklån

Fordelene ved disse små sms kviklån er mange, men naturligvis er den hurtige betjening især noget, man bør lægge mærke til. Det tager nemlig kun en enkelt bankdag, før det ønskede beløb på lånet er at finde på ens konto, og dermed bliver det ikke så underligt at tage så små lån.

En anden ting, er muligheden for at tage de små lån. Går du ned til din personlige bankrådgiver, vil han eller hun sikkert kigge mærkeligt, hvis du beder om det lån på 500 kroner, og læg dertil, at ekspeditionstiden er væsentligt langsommere. Det går til gengæld hurtigt med sms kviklån, netop fordi det er små lån, og du ikke skal gøre redde for, hvad pengene skal bruges til.

Det forventes af dig, at du kan betale pengene hurtigt tilbage, når du tager et sms kviklån. Til gengæld slipper du for høje renter, og kan som regel betale disse små beløb tilbage, når der igen er gået løn ind på kontoen.